Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، مسعود حسن نژاد با اعلام این خبر افزود: با توجه به سابقه لرزه خیزی استان آذربایجان شرقی و به ویژه کلانشهر تبریز و با هدف کاهش ریسک و مخاطرات زلزله، بسترهای لازم برای راه اندازی سیستم های هشدار سریع و پاسخ سریع در هنگام وقوع زلزله فراهم شده و با همکاری مدیریت بحران و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نسبت به نصب و راه اندازی این دستگاه ها اقدام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان داشت: پیرو هماهنگی های به عمل آمده فی مابین مدیریت بحران شهرداری تبریز و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و همچنین اداره کل مدیریت بحران استان، در جهت توسعه شبکه لرزه نگاری و سیستم پاسخ سریع در هنگام زلزله (شتاب‌نگار)، در ۴ نقطه از کلانشهر تبریز که عبارتند از: محوطه شهرداری مرکز، تفرجگاه عون بن علی، پارک ارم در حوزه شهرداری منطقه ۱۰ و محوطه ساختمان استانداری دستگاه های شتاب‌نگار نصب و راه اندازی می شوند که در این راستا اولین دستگاه در منطقه ۱۰ راه اندازی شد و عملیات اجرایی جهت راه اندازی دستگاه مزبور در ۳ محل دیگر در حال انجام است.

حسن نژاد در ادامه با بیان اینکه شتاب‌نگار، از مهمترین تجهیزات پایشی جهت سامانه هشدار سریع زلزله است که جنبش نیرومند زمین ناشی از زلزله را اندازه گیری می کند، افزود: شتاب‌سنج‌های زمین‌لرزه، به صورت جعبه‌ای مستقل که بی‌نیاز از لوازم جانبی است طراحی و مستقیماً به اینترنت وصل می‌شوند.

وی در توضیح کارایی شتاب‌نگارها ادامه داد: به کمک دستگاه های شتابنگار شتاب حرکات قوی زمین در هنگام وقوع زمین لرزه ثبت می‌شوند و شتاب‌سنج‌های زمین‌لرزه به‌ویژه در مواقعی به کار می‌آیند که حرکات زمین در منطقه زلزله‌زده به قدری شدید است که ثبت آن‌ها با لرزه‌سنج‌های حساس‌تر ممکن نیست.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینترنت زلزله شهرداری کلان شهر مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۱۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زمین لرزه سیرچ کرمان خسارت جانی و مالی نداشت
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر سیرچ کرمان را لرزاند
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • ارسال سریع تکنولایف در تبریز راه‌اندازی شد
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود