Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر دهقانی صبح سه‌شنبه در نشست با مسئولان دستگاه‌های اجرای استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر با نصب ۱۵ ایستگاه شتاب نگار بر خط و ۲۰ دستگاه شتاب نگار دیجیتال آفلاین، ۳۵ ایستگاه از هزار و ۲۵۰ ایستگاه شتاب نگاری کشور را در اختیار دارد.

وی تصریح کرد: امروزه کشورهای لرزه‌خیز و پیشرفته جهان قدم‌های بسیار مهمی را در طراحی و اجرای این سامانه‌ها در شهرها و مناطق مهم و پرجمعیت برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی بیان کرد: ضرورت راه‌اندازی این سامانه، شناسایی و تعیین حریم گسل‌های استان و ضوابط اجرای آئین‌نامه ۲۸۰۰ در استان، کمک مهمی در کاهش آسیب و تاب آوری شهرها در مقابل با مخاطراتی، مانند زلزله و زمین لغزش در استان می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: شبکه‌های شتاب نگاری و لرزه‌نگاری مهم‌ترین ابزار ثبت و مطالعه زمین‌لرزه‌ها است و بر همین اساس ۱۵ دستگاه شتاب نگار بر خط (آنلاین) تا دو هفته دیگر در شهرهایی که بر روی گسل‌های اصلی واقع‌شده‌اند، نصب می‌شود.

دهقانی افزود: با پیگیری مدیریت بحران و اداره کل راه و شهرسازی بوشهر، ۱۵ دستگاه شتاب نگار بر خط در شهرهای بوشهر، برازجان، بندر عسلویه، بندر گناوه، بندر دیر، جم، بندر دیلم، اَهرَم، خورموج، بردخون، شبانکاره، کاکی، شُنبه، کلمه، بندر سیراف با هزینه کرد ۴۰ میلیارد ریالی مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی نصب و راه‌اندازی خواهد شد.

وی با بیان اینکه پیش‌تر نیز چندین دستگاه دیجیتال شتاب نگار آفلاین در استان نصب بوده است، ادامه داد: با نصب شتاب نگارهای بر خط در منطقه و افزایش سه ایستگاه جدید در شهر کنگان، نخل تقی، چاه مبارک تعداد این دستگاه‌ها به ۳۵ مورد خواهد رسید.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر بیان کرد: دستگاه‌های شتاب نگار بر خط در مرحله نخست در شهرهای لرزه‌خیز استان نصب می‌شود و هر دستگاه دارای عملکردی به شعاع چند صد کیلومتر است.

دهقانی، سامانه پاسخ سریع و هشدار سریع را مهم‌ترین ابزار مدیریت بحران دانست و افزود: امواج رادیویی با سرعت بیشتر نسبت به امواج زلزله منتقل می‌شود، بنابراین می‌توان قبل از رسیدن امواج مخرب زلزله به منطقه هدف، به کمک امواج رادیویی هشدار زلزله را به مناطق دورتر اعلام کرد.

وی عنوان کرد: همچنین این دستگاه بعد از وقوع زلزله با ارائه میزان شدت و استفاده از نقشه‌های لرزش به مدیریت بحران در مناطق مختلف کمک می‌کند، به طوری که در هر منطقه‌ای که شتاب بیش‌تر باشد به‌طور قطع، خرابی نیز بیش‌تر است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر با بیان اینکه دستگاه‌های شتاب نگار، سنجش ابعاد حوادث زلزله و خسارات ناشی از آن را می‌سنجد، خاطرنشان کرد: سرعت در انتقال اطلاعات مربوط به شتاب زلزله به مراکز مدیریت بحران، زمینه افزایش سرعت عمل مسئولان مدیریت بحران و گسیل نیروهای امدادی را به مناطق زلزله‌زده فراهم می‌کند.

کد خبر 4818913

منبع: مهر

کلیدواژه: دهقانی بوشهر استانداری بوشهر قاسم سلیمانی سردار سلیمانی 9 دی بوشهر ایلام شهادت خطبه های نماز جمعه قزوین شیراز بارش برف مشهد گرگان سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۱۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز از آماده باش کلیه دستگاه های اجرایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مهدی مهرور بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه های امدادی و خدمات‌رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران گفت: بمنظور حفظ آمادگی و استفاده از تمام ظرفیت های ممکن، فراهم نمودن تجهیزات و پاسخگویی سریع به حوادث، کنترل، پایش و اقدامات پیشگیرانه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی در ادامه افزود: بمنظور مقابله با جاری شدن سیل در رودخانه ها و مسیلهای فصلی، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی و کاهش دید در جاده های کوهستانی ویاهرگونه حادثه احتمالی، بر آماده باش مراکز درمانی و پایگاههای امدادی، شرکتهای خدماتی ( آب و فاضلاب شهری روستایی، برق، گاز، تلفن همراه, ثابت و آب منطقه ای تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران گفت: شهروندان از تردد در محلهای پرخطر، اسکان، چادر زدن و توقف درحریم رودخانه ها، مکانهای مرتفع و تپه ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله ها، فنس های فلزی و پهنه های آبی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

وی بر داشتن تجهیزات لازم و ضروری سفر از جمله لوازم گرمایشی، البسه، پتو، کمک های اولیه، برف پاک کن، بهمراه داشتن وسایل ارتباطی تاکید کرد.

گفتنی است تمهیدات لازم توسط جهاد کشاورزی استان و شهرستانها جهت کشاورزان، برای حفظ محصولات کشاورزی ، کنترل دما, رطوبت و تهویه در گلخانه ها، مرغداریها، دامداریها و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوهها و برای جلوگیری از خسارت های ناشی از سرمازدگی به بخش کشاورزی بعمل آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی