Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با تاکید بر اینکه ۱۲ دستگاه شتابنگار نسل جدید و برخط زلزله در مناطق لرزه خیز در استان هرمزگان نصب نشده است گفت: ۱۲۵ سکونتگاه استان در معرض خطر زلزله و حریم گسل قرار دارند. - اخبار استانها -

مهرداد حسن زاده به مناسبت پنجم دی ماه روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: کاهش آسیب پذیری، افزایش اقدامات پیشگیرانه، ارتقاء سطح آمادگی و پاسخ مناسب در برابر حوادث بهترین راه برای کاهش خسارات و تلفات ناشی از بلایا می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جانباختگان زمین لرزه پنجم دی ماه سال 1382 در بم کرمان افزود: کشور ایران به دلایل توپوگرافی جزء 10 کشور بلاخیز جهان به شمار می‌رود که هر ساله بلایایی نظیر سیل، زلزله و خشکسالی  خسارات زیادی بر کشور تحمیل می‌کند. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: استان هرمزگان در منطقه زمین ساخت هرمز و مکران قرار داشته و بر اساس تقسیم بندی لرزه زمین ساختی در فصل مشترک زمین ساخت جنوب شرق زاگرس - خورگو و مکران قرار دارد و در شمار پهنه‌های با پتانسیل بالای لرزه خیزی قرار دارند.

وی تصریح کرد: طی سال جاری 83 زمین لرزه بالای 3 ریشتر در استان به وقوع پیوسته است.

حسن زاده گفت: شهرهای بندرعباس از سمت شمال غرب، پارسیان از سمت شمال شرق، قشم از سمت شمال غرب، بندر خمیر از سمت شمال، حاجی آباد از سمت شمال غرب و جنوب غرب، فین از سمت شمال، فارغان از سمت شمال غرب، زیارتعلی از سمت جنوب شرق در محدوده گسل‌ها قرار دارند. 

وی افزود: علاوه بر این مناطق سکونتگاه‌هایی مانند میناب، انگهران، سیاهو، فاریاب و شمیل بر روی پهنه گسلی واقع شده‌اند و احتمال آسیب پذیری زلزله در آنها وجود دارد. 

زلزله کرمانشاه بازار 5000 میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز ایجاد کرد"زلزله بم" نقطه عطفی در مقاوم‌سازی بناها در کشور شدروایت فرمانده سپاه استان کرمان از زلزله بم: شمه‌ای از محشر را به‌چشم دیدم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: در مجموع 125 سکونتگاه استان در معرض خطر زلزله و حریم گسل قرار دارند.  

وی اظهار داشت تجربه ثابت کرده است برای کاهش خسارت و تلفات ناشی از بلایا مهمترین راه کاهش آسیب پذیری، افزایش دانش پیشگیری، ارتقاء سطح آمادگی و پاسخ مناسب در برابر حوادث و به نوعی تقویت مدیریت بحران می‌باشد.

وی از مهمترین برنامه‌های پیش رو برای کاهش اثرات زلزله در استان به ویژه شهرهای بزرگ و نقاط پرخطر را رفع مشکلات کالبدی شهر، انجام مطالعات مربوط به پهنه بندی لرزه خیزی استان، افزایش کیفیت و استحکام ساختمان های عمومی و مهم شهر برشمرد که در سال جاری نصب 12 دستگاه شتابنگار نسل جدید و برخط زلزله در مناطق لرزه خیز مرکز، شرق و جنوب استان در این راستا بوده است.

حسن زاده گفت: پیگیری لازم برای نصب 6 دستگاه شتابنگار دیگر در غرب استان انجام شده که تا پایان سال در مناطق مورد نظر نصب خواهند شد.

وی در پایان از زحمات اعضای ستاد پیشگیری، فرماندهی و عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستان‌ها تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/864/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سمت شمال غرب مدیریت بحران بحران استان قرار دارند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۷۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه

ناتوانی بیش از یکصد گروه شبه نظامی مسلح و مورد حمایت ترکیه در برقراری امنیت در مناطق شمالی حلب و ادلب سبب شده تا علاوه بر موج انفجارها و درگیری های داخلی میان فرماندهان این گروه ها، نارضایتی های مردمی اهالی این مناطق علیه گروه های مزبور قوت بگیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، انفجارها و درگیری ها در حومه شمالی حلب که تحت کنترل شبه نظامیان موسوم به ارتش ملی سوریه در حال وقوع است، عجز و ناتوانی ترکیه را در حمایت از گروه های تروریستی تحت پشتیبان خود نمایان می کند.

 

.

 

ناتوانی ترکیه در برقراری امنیت در شمال حلب در شرایطی است که در مناطق تحت کنترل گروهک تحریرالشام در ادلب نیز حذف برخی فرماندهان و اعتراضات مردمی به بالاترین سطح خود رسیده است.

«رضا الباشا»؛ خبرنگار میدانی سوری در گفتگو با خبرگزاری تسنیم پیرامون دلایل انفجارها و درگیری ها گفت: در این مناطق بیش از یکصد گروه تروریستی مورد حمایت آنکارا با هدف تثبیت نفوذ اقتصادی و امنیتی و همکاری با سازمان اطلاعات ترکیه در حال رقابت با یکدیگر هستند.

در همین راستا اختلافات فرماندهان شبه نظامیان موسوم به لشکر معتصم در شهر مارع بر سر تجارت مواد مخدر، قاچاق و تبادل اتهام در زمینه فساد و خیانت در اموال عمومی، به کشته شدن فرمانده لشکر معتصم و برقراری منع آمد و شد در این منطقه منجر شد.

شواهد حاکی از آن است که ترکیه در منطقه ای که بیش از 100 گروه مسلح تروریست را تحت حمایت خود قرار داده، همچنان نتوانسته  زمینه وحدت نظری و عملی را در صفوف این گروه ها ایجاد کند.

این در حالی است که اردوغان پیش از این مدعی شده بود با نظارت ترکیه و گروه های متحد بر این مناطق، در آینده ای نزدیک ساختاری را پی ریزی خواهد کرد که خواهد توانست به جایگزینی برای دولت بشار اسد در دمشق تبدیل شود.

پیام‌های حمله به پایگاه‌های آمریکا در شرق سوریه

 

همزمان افزایش تعداد بمب گذاری ها و درگیری ها میان این گروه های مسلح، خشم و نارضایتی مردم و اهالی ساکن در این مناطق را نیز برانگیخته است تا انتقادات از عملکرد گروه های متحد آنکارا در نوار شمالی سوریه از حلب تا ادلب شکلی آشکار به خود بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • ورود سامانه بارشی به هرمزگان و تلاطم دریا در خلیج فارس
  • هرمزگان بارانی می‌شود
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه