Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: با توجه به زلزله خیر بودن قزوین با فعالیت 37 دستگاه شتاب نگار تاکنون 560 زمین لرزه در سطح استان ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ قدرت الله مهدیخانی در این باره اظهار داشت: قزوین یکی از استان های حادثه خیز در بلایای طبیعی، به ویژه زلزله است تا جایی که در پنج سال گذشته شتاب نگارهای فعال آن حدود ۴۵۰ زلزله را به ثبت رسانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستگاه های شتاب نگار و لرزه نگاری از کارسازترین ابزارهای ثبت و مطالعه در حوزه زمینه لرزه هابه شمار می روند که این دستگاه ها بایستی به صورت شبکه ای فعال شوند زیرا شعاع عملکردی آنها حدود ۱۰۰ کیلومتر است که می توانند در تهیه گزارش در تعیین خسارت و شناسایی نقاط احتمالی درگیری پس لرزه ها کمک موثری باشند.

مهدیخانی یادآورشد: سال گذشته و براساس مصوبه سال ۹۸ مجلس شورای اسلامی مراکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران و تحقیقات وزارت راه و شهرسازی مکلف به تجهیز استان های درگیر زلزله به دستگاه های شتاب نگار و لرزه نگار شد که در این راستا، در سال قبل پنج دستگاه و امسال نیز پنج دستگاه به ظرفیت دستگاه های شتاب نگار استان قزوین افزوده شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان بیان کرد: با توجه به فعال نبودن گسل شمال قزوین که ۸۰۰ سال از عمر آن می گذرد و همچنین وقوع زمین لرزه های بزرگ همانند سال های ۴۱ و ۸۱، وجود شتاب نگارها در سطح استان ضروری است و تلاش می کنیم در سال های آینده تعداد این دستگاه ها را افزایش دهیم.

به گفته مهدیخانی ، وجود شتاب نگارها و لرزه نگارها بسیار ضروری است و می تواند به دستگاه های خدمات رسان همانند آتش نشانی، اورژانس و مرکز فوریت های پزشکی کمک کند تا هنگام وقوع حادثه سرعت عملیات خود را با توجه به ثبت وقوع پس لرزه ها، افزایش دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین افزود: در حال حاضر ۳۷ دستگاه شتاب نگار و لرزه نگار در سطح استان قزوین فعال است. 

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا زلزله مجلس شورای اسلامی دانشگاه تهران وزارت راه و شهرسازی استان قزوین مدیریت بحران زمین مرکز فوریت های پزشکی استانداری قزوین استان قزوین لرزه نگار شتاب نگار دستگاه ها لرزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۹۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901620

دیگر خبرها

  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زمین لرزه سیرچ کرمان خسارت جانی و مالی نداشت
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر سیرچ کرمان را لرزاند
  • اخذ اسناد ۹۷۶ هکتاری بستر رودخانه حاجی عرب در استان قزوین
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • ۱۵۵ کشته و زخمی در سیل و رانش زمین در کنیا
  • انفجار گاز پیک‌ نیک با یک مصدوم در قزوین